image of Apple iPhone 8 Plus 64GB

Apple iPhone 8 Plus 64GB

8,790.00 kr

En helt ny design i glas. Världens populäraste kamera, nu ännu bättre. Det smartaste, mest kraftfulla chippet någonsin i en smartphone. Trådlös laddning som är gränslöst enkel. Och upplevelser i förstärkt verklighet som tidigare inte varit möjliga. iPhone 8. En ny generation iPhone.

image of Apple iPhone X 64GB

Apple iPhone X 64GB

11,149.00 kr

Vår vision har alltid varit att skapa en iPhone där skärmen är allt. En enhet som är fullständigt uppslukande. Och så intelligent att den svarar på ett tryck, din röst eller till och med ett ögonkast. Med iPhone X är den visionen nu verklig. Välkommen till framtiden.

image of Samsung Galaxy S9+ 64GB

Samsung Galaxy S9+ 64GB

9,890.00 kr

Nya Galaxy S9 är nyskapande på fler sätt De inbyggda stereohögtalarna är utvecklade i samarbete med AKG och gör det möjligt att lyssna på musik med bra ljud tillsammans med andra, var du än är. Vill du lyssna själv ingår också ett headset som är kalibrerat av AKG. Vi har också gjort det enklare att uppleva ditt innehåll på andra enheter, se bilder på din TV, eller jobba från din mobil på en större skärm utan att ta omvägen via din dator. Vi utvecklar vår teknologi för att dina upplevelser ska bli större.

image of Huawei Mate 10 Pro 128GB

Huawei Mate 10 Pro 128GB

7,980.00 kr

HUAWEI FullView Display, imponerande 6 tum-display med bildförhållandet 18:9, supertunn ram och HDR10-teknik som ger ännu intensivare och livfullare färger.

image of Apple Iphone 6s 32GB

Apple Iphone 6s 32GB

5,190.00 kr

Att använda iPhone 6s och 6s Plus är en helt ny upplevelse, och det känner du från första stund. Med 3D Touch kan du göra mer än någonsin med ett enkelt tryck. Live Photo-bilder blåser liv i dina minnen på ett helt nytt sätt. Det är ändå bara början. Ta en närmare titt på iPhone 6s och 6s Plus, så kommer du att hitta innovationer på alla plan.

image of Samsung Galaxy J5 16GB

Samsung Galaxy J5 16GB

2,490.00 kr

Galaxy J5 (2017) bländar dig vid första ögonkastet. Designen i metall bjuder på en härlig mobilupplevelse och den välvda baksidan gör att du får ett bra grepp om ditt digitala liv Ta fina bilder även i svagt ljus. Båda kamerorna har hög upplösning och ljuskänsliga linser, och med den flyttbara kameraknappen är det upplagt för riktigt bra selfies. Vill du byta kamera? Svajpa bara uppåt eller nedåt. Se dina kompisar bättre. Den högupplösta Super AMOLEDskärmen ger dig en detaljrik upplevelse, inte minst i sociala medier. Galaxy J5 (2017) är en snygg och pålitlig mobil som ger dig mycket smartphone för pengarna.

image of Apple iPhone 7 256GB Guld

Apple iPhone 7 256GB Guld

8,390.00 kr

iPhone 7 förbättrar dramatiskt de viktigaste delarna av iPhone-upplevelsen. Den har helt nya avancerade kamerasystem. Den har den bästa prestandan och batteritiden någonsin på en iPhone. Den har imponerande stereohögtalare, och den klaraste och mest färgrika iPhone-skärmen vi gjort. Den tål stänk och vatten.1 Och den ser precis lika mäktig ut som den är. Det här är iPhone 7.

image of Samsung Galaxy S8 64GB

Samsung Galaxy S8 64GB

6,289.00 kr

Galaxy S8 omdefinierar vad en mobil är. Den nya infinity-skärmen skapar en känsla av gränslösa former. Knappar är integrerade i skärmen vilket förhöjer upplevelsen av surf, film och bilder. En avancerad kamerateknik genererar riktigt bra bilder, även vid dåliga ljusförhållanden. Och du kan använda mobilen bekymmersfritt tack vare att den är vattentålig enligt IP68.* Upptäck färre gränser – med Galaxy S8 och Galaxy S8+.

image of Apple Iphone SE 128GB

Apple Iphone SE 128GB

4,290.00 kr

Får vi lov att presentera: iPhone SE. Tidernas mest kraftfulla mobil med 4-tumsskärm. När vi skapade den förnyade vi en redan omtyckt design från grunden. A9-chippet är samma avancerade chip som finns i iPhone 6s. Med 12-megapixlars kameran kan du ta fantastiska bilder och filma i 4K. Och Live Photos blåser liv i dina bilder. Resultatet är en iPhone som ser liten ut. Men som har tagit ett stort steg.

image of HTC U11 64GB

HTC U11 64GB

5,290.00 kr

HTC U11 goes beyond the touch screen, creating an entirely new and intuitive way to interact with the phone – Edge Sense. Now a simple squeeze unlocks a whole new world. HTC U11 sets a new standard of what you can expect from a smartphone with its stunning 3D liquid glass surface, one of the highest DxOMarks ever awarded to a smartphone camera, new UltraSpeed Autofocus, the purest audio you can find with active noise cancellation, all wrapped in a beautiful water resistant package.

image of Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

8,590.00 kr

HUAWEI P-serien har alltid legat i framkant inom mobilfotografi. Nu leder HUAWEI P20 Pro åter vägen med den nya generationens trippelkamera från Leica. Den nya telefonen förenar utsökt design med ett revolutionerande kamerasystem som kastar ljus på intelligent fotografering.